GARENA FREE FIRE REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR

Garena’nın amiral gemisi Free Fire oyunseverler arasında popüler olmaya devam ediyor. Nisan ayında 17 milyonun üzerinde indirilerek yeni bir rekora imza atan Free Fire, geçtiğimiz yılda en çok indirilen mobil oyunu olarak oyun tarihine imza atmıştı.

Türkiye, 21 Mayıs 2021 


Dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, 2021’de de hızlı yükselişine devam ediyor. Ağustos 2020’de 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısıyla rekor seviyesine ulaşan Free Fire, Youtube'daki 72 milyar görüntüleme ile de yılın en çok izlenen 3. oyunu oldu. 

GARENA FREE FIRE REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR

Free Fire App Annie’ye göre 2021’in ilk çeyreğinde Latin Amerika, Güneydoğu Asya ve Hindistan’da en fazla hasılata sahip oyun olmaya devam ediyor. Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’da art arda 7 çeyrekte bu pozisyonu koruyan Free Fire, Hindistan’da da son iki çeyrekte lider pozisyonda. 


Garena bu başarısını, 2021 Pocket Gamer Ödülleri’nde “En İyi Mobil Oyun Yayıncısı” kategorisinde, Free Fire özelinde de “En İyi Battle Royale Oyunu” kategorisinde ödül sahibi olarak taçlandırdı.   


Ramazan ayı itibariyle Türkiye pazarındaki payını katlayan Garena birbirinden farklı etkinlikleri ve içerikleri ile de sosyal medyada adından söz ettiriyor.


Ramazan ayına özel hazırlanan “2 Pide 1 Yoğurt” reklam filmi YouTube’da 17 milyonun üzerinde bir izlenmeye ulaştı.


Yine Ramazan ayı çerçevesinde Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) ile gerçekleştirilen iş birliğinde 43.544 öğün TİDER’in ağında yer alan gıda bankaları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.


Topluluğa özel olarak düzenlenen ve 626 takımın katıldığı Ramazan Kupası’nda da toplamda 30.000 TL ve 100.000 Elmas dağıtıldı. Turnuvanın galibi ise Fastpay Wildcats oldu.

Yorum Yap

Yorumlarınızı Atarken Lütfen Dikkatli Olun. Yorumlarınız Yayımlanmadan Önce Denetlenmektedir.

Daha yeni Daha eski